student

Viktig information

Uppdatering angående coronaviruset

Med anledning av utbrottet av coronavirus bevakar Jönköping University läget kontinuerligt och följer information från främst UD och Folkhälsomyndigheten.

Kalendarium

Aktuellt

 • Utmaningsdriven praktik för 50 JU-studenter

  Coronapandemin har gjort det svårare för många studenter att få en praktikplats. Därför har Jönköping University (JU), Science Park i Jönköpings län och webbföretaget Toxic Interactive Solutions tagit fram en utmaningsdriven praktik för JU-studenter, som går att söka till och med den 9 mars.
 • Gästföreläsning med Husqvarna

  Måndag 15 mars kl. 12-13 är JU Career Center värd för en gästföreläsning med Husqvarna.
 • Digital mässa matchade jobbsökande studenter med globala företag

  En av de största karriärmässorna vid Jönköping University (JU), Nextstep, ägde rum digitalt tisdagen den 2 mars. Mässan anordnas av studenter från Jönköping International Business School (JIBS) och Tekniska högskolan (JTH) och bjöd på livechattar, presentationer och en ny digital headhunting-funktion för de deltagande multinationella företagen.
 • Mindfulness och stresshantering

  Studenthälsan på Jönköping University erbjuder kurser nu under våren, en i mindfulness och en i stresshantering.
 • Zooma in med andra studenter på JU

  Vill du lära känna andra studenter på JU? Vill du dela med dig av och få olika tips på hur man kan klarar av dessa utmanande tider? Ta vara på denna möjlighet där du får dela erfarenheter med andra studenter.