student

Arbetsmarknadsdagar

Arbetsmarknadsdagarna vid Jönköping University fungerar som en mötesplats för studenter och blivande arbetsgivare.

Det är de olika studentsektionerna/organisationerna som ansvarar för genomförandet av arbetsmarknadsdagarna. Nedan hittar du en kort information om vilka arbetsmarknadsdagar som arrangeras och länkar till mer detaljerad information.

Tekniska Högskolan

För dig som studerar på Tekniska Högskolan är Karriärum mötesplatsen för att skapa kontakt med arbetsgivare. Ett besök här kan leda till exjobb, sommarjobb, praktik och mycket mer.

Läs mer om Karriärum

Jönköping International Business School

Arbetsmarknadsdagen för dig som studerar vid Jönköping International Business School heter Nextstep och arrangeras av studentsektionen JSA Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (JIBS Student Association).

Läs mer om Nextstep här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Högskolan för lärande och kommunikation

HR Inspiration Day

HRID är en nätverks-och inspirationsdag för HR-studenter och yrkesverksamma för att få möjligheter att mötas och knyta kontakter.

Temat för HRID 2021 är "Karriär inom och för HR" och digitala föreläsningar kommer behandla detta på olika sätt.
Dagen arrangeras av HR-studenter.

Mer information finns på evenemanget Facebooksida.

Vid frågor om evenemanget: hrid@ju.se

Kontakt: Ingela Bergmo Prvulovic

IA Inspired

Hur ser arbetsmarknaden ut inom området globala studier? Undrar du vad som väntar efter IA-programmet och vilka möjligheter som finns under utbildningens gång? I september varje år anordnas IA Inspired, en nätverks- och inspirationsdag för dig som läser programmet. Dagen innehåller bland annat alumnföreläsningar, paneldebatt, utställartorg med mingel och en avslutande inspirationsföreläsning på ett aktuellt tema.

Eventet arrangeras av IA-studenter.

Läs mer om senaste IA Inspired här. Öppnas i nytt fönster.

Kontakt: Ann-Sofie Lekenstam

Kommunikationsdagen Jkpg

Kommunikationsdagen välkomnar dig som vill vara med och stärka kommunikationen i och runtomkring Jönköping. Branschdagen hålls på Högskolan för lärande och kommunikation i Jönköping och målgruppen är bred, för att maximera nätverkandet. Som besökare får du möta kommunikatörer, byråfolk, journalister, fackförbund, frilansare, forskare och branschföreningar.

Det finns även möjlighet att medverka på ett rekryteringsmingel med MKV-studenter som ska ha praktik och projektarbeten kommande vårtermin.

Dagen arrangeras av MKV-studenter

Mer information här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vid frågor om evenemanget: kommunikationsdagen@ju.se

Kontakt: Hannes Ewehag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hälsohögskolan

Du som studerar vid Hälsohögskolan är välkommen att besöka Karriärdagen som arrangeras av studerandeföreningen Hälsosektion i samarbete med Hälsohögskolan. Karriärdagen anordnas vanligtvis två gånger per år.

Kontakt: ordf.halso@js.ju.se 

Cookieinställningar